Újkori Mozaik 90. (2009/5) (szépséghibás)

Használt képregény

2.000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: AF-UJMOZAIK-90 Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak kopások a borítón, hátlapon és a gerincen is. Ritkább esetben apró firkálás, átrajzolás nyom. Ennek ellenére igyekszünk mindig a legjobb minőségben kínálni. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk. Jelzésednek megfelelő minőségben igyekszünk teljesíteni a rendelést.

Abrafaxe Kiadó
2009
Szín: színes
Formátum: puhaborítós
Méret: Füzet 165 x 235
Oldalszám: 36
ISBN: 1587-5407

Tartalom
Az 1990-es megszűnés után 2001. októberétől újra folyamatosan jelenik meg minden hónapban a magyar nyelvű Mozaik, sőt ezeken felül könyvek, gyűjtői sorozat (a megszűnéstől az újraindulásig pótolandó a kimaradt példányokat), Digedag sorozat és az Abrafax könyvek is színesítik a honi Mozaik palettát. De sajnos ez a sorozat sem bírta túl sokáig, mert 2010-ben megszűnt.

  • Aljas játék hamis lapokkal

Eredetileg a kis kitérő Washington D. C.-be nem szerepelt Brabax útitervében. Miután azonban megmutatta a pár nappal korábban, véletlenül talált térképet Pat O’Meany-nek, elhatározta, hogy félbeszakítja útját. Pat, az ifjú mérnök ugyanis éppen egy olyan tervezeten dolgozott, amely néhány elképesztő egybeesést mutatott az Abrafaxok titokzatos térképtöredékével.
Brabax pedig természetesen minél többet meg akart tudni a rejtélyről. Ezért kísérte el barátját munkahelyére, a Nemzeti Földrajzi Hivatalba. Bludd ügynök, akinek Brabax a floridai munkát köszönhette, bizonyára megbocsátja majd neki e nem tervezett villámlátogatást a fõvárosban.
Tulajdonképpen egyáltalán nem is volt rá szükség, hogy New York város déli részének rendőrfőnöke bármit is megtudjon erről a kitérőről. Továbbá Abraxnak és Califaxnak sem kellett pillanatnyilag tudnia a megváltozott útitervről.

Eredeti megjelenés: Mosaik 307 (2001)

További információk

Tömeg 0,2 kg

Brand

Abrafaxe

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Újkori Mozaik 90. (2009/5) (szépséghibás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük