Csillagkorbács (könyv) – ÚJ

Új könyv

4.990 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: GABO-16 Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Gabo Kiadó
2023
formátum: keménytáblás
oldalak száma: 296
ISBN/ISSN: 9789635665358

Tartalom
Jorj X. McKie különleges szabotőr. Az ő feladata, hogy a számos idegen fajt kormányzó csillagközi államhatalom útjába álljon, amikor az túlságosan elnyomóvá válna, és tetteivel az állampolgárok jogait és érdekeit sértené. A férfi és társai a SzabotázsIrodánál őrzik az Értelmes Lények Konföderációjának békéjét és szabadságát, akár a legszokatlanabb eszközökkel is.
Ám a SzabIr ügynökeinek most minden eddiginél nagyobb kihívással kell szembenézniük. A titokzatos kalebánok utolsó tagja bukkan fel a Cordiality távoli világán, és McKie-re hárul a feladat, hogy szót értsen a lénnyel, ami eddig még senkinek sem sikerült. Ha kudarcot vall, akkor nemcsak a kalebán fog elpusztulni, hanem vele együtt a világegyetem összes értelmes lénye is. A szabotőr versenyt fut az idővel, miközben próbálja megfejteni a titkot, amit a különös lény zavaros szavai rejtenek.
Frank Herbert, a Dűne legendás alkotója a Csillagkorbácsban ismét egy emlékezetes univerzumot teremtett furcsábbnál furcsább idegen lényekkel. Miközben az olvasó a szereplőkkel együtt egy végzetes rejtélyt igyekszik kibogozni, izgalmas gondolatokat találhat a hatalom működéséről, az állampolgárok jogairól és egy ideálishoz közeli társadalom működéséről.

További információk

Tömeg 0,2 kg

Brand

Gabo

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csillagkorbács (könyv) – ÚJ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük