Star Wars: Az Ellenállás kora: Gonosztevők (szépséghibás)

Használt képregény

3.000 Ft

Készleten

Cikkszám: SZUK1000-S Kategória: Címkék: , , , , , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak kopások a borítón, hátlapon és a gerincen is. Ritkább esetben apró firkálás, átrajzolás nyom. Ennek ellenére igyekszünk mindig a legjobb minőségben kínálni. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk. Jelzésednek megfelelő minőségben igyekszünk teljesíteni a rendelést.

Szukits Kiadó
2020
formátum: Keményborítós
méret: Egyedi 160 x 240
oldal: 124
ISBN: 978-963-497-595-3

Tartalom
A KÖZÉPPONTBAN AZ ELSŐ REND!
Miközben Phasma százados támadást vezet a Demir vasbolygóján, egy fiatal rohamosztagos az ő nyomdokaiba akar lépni. De vajon képes lesz az Első Rend könyörtelen századosának útját járni? Hux tábornokot mindig lenézték, ám Kylo Ren sorsa az ő kezébe kerül, miután a kompjuk szabotázs miatt lezuhan egy ismeretlen bolygón! Vajon Kylo Ren meg tud valaha szabadulni a nagyapja, Anakin Skywalker árnyékától, vagy sikerrel jár ott, ahol Darth Vader elbukott? És miközben Snoke legfőbb vezér befejezi Ren kiképzését, képes lesz-e a gonosz mester megtörni elgyötört tanítványát?

Ez a képregénygyűjtemény a MARVEL Az Ellenállás kora című sorozatának részeit foglalja magában. A kötetben található történeteket Tom Taylor írta, Leonard Kirk, Cory Hamscher és Guru-eFX rajzolta.

További információk

Tömeg 0,25 kg

Brand

Szukits

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Star Wars: Az Ellenállás kora: Gonosztevők (szépséghibás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük