Infinity – Spawn 24. kötet

Új képregény

13.000 Ft

Készleten

Cikkszám: INF-SP-24 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Infinity kiadó
2022
formátum: Kemény borítós
méret: Egyedi 172 x 262
oldalak száma: 660
ISBN/ISSN: 9786155982194

Tartalom
A ​legendás író és rajzoló, Todd McFarlane a Spawn sorozattal egy ikonikus antihőst szabadított a világra, és minden idők legsikeresebb független képregényfolyamát indította el.
Spawn, az ivadék egyetlen más hőshöz sem hasonlítható. AI Simmons kormányzati ügynökkel a saját emberei végeztek. Feltámadva a pokol legmélyebb bugyraiból a Spawn nevű harcosként tér vissza a Földre, és őrzi New York elhagyott sikátorait. Saját múltját kutatva megküzd az őt feltámasztó sötét erőkkel, különös ellenségekkel találja szemben magát, és valószínűtlen szövetségesekre lel. Miközben megtanulja kordában tartani új szuperképességeit, lassanként teljességében megérti mindazt, ami visszahozta őt az élők sorába – és mindazt, amit maga mögött hagyott a Földön.
A Spawn: Az ivadék 24. kötete azokat a történeteket és rajzokat tartalmazza, amelyek örök érvényű alkotássá tették a Spawnt. Benne Szymon Kudranski művészete mellett izgalmas történeteket találhatunk az Ivadék megteremtőjétől, Todd McFarlane-től és Will Carltontól, akik régi kedvencek és új gonosztevők összecsapását tárják elénk.
A Spawn: Az ivadék sorozat jelen kötete huszonöt, magyar nyelven most először olvasható Spawn-történetet tartalmaz vadonatúj formátumban. Mellettük eredeti borítókban és a kulisszák mögé bepillantást nyújtó tartalomban gyönyörködhet az olvasó.

Eredeti megjelenés: Spawn #201-#225 (2011-2012)

További információk

Tömeg 0,5 kg
Csomagolás

Bontott csomagolás

Brand

infinity

Ivadek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Infinity – Spawn 24. kötet” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük