Infinity – Spawn 23. kötet

Új képregény

8.000 Ft

Készleten

Cikkszám: INF-SP-23 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

ivadek.hu / Infinity Kiadó
2021
Szín: színes
Formátum: keményborítós
Méret: Egyedi 172 x 262
Oldalszám: 448
ISBN: 978-615-5982-17-0

Tartalom
A legendás író és rajzoló, Todd McFarlane a Spawn sorozattal egy ikonikus antihőst szabadított a világra, és minden idők legsikeresebb független képregényfolyamát indította el.
Spawn, az ivadék egyetlen más hőshöz sem hasonlítható. Al Simmons kormányzati ügynökkel a saját emberei végeztek. Feltámadva a pokol legmélyebb bugyraiból a Spawn nevű harcosként tér vissza a Földre, és őrzi New York elhagyott sikátorait. Saját múltját kutatva megküzd az őt feltámasztó sötét erőkkel, különös ellenségekkel találja szemben magát, és valószínűtlen szövetségesekre lel. Miközben megtanulja kordában tartani új szuperképességeit, lassanként teljességében megérti mindazt, ami visszahozta őt az élők sorába – és mindazt, amit maga mögött hagyott a Földön.
A Spawn: Az ivadék 23. kötete azokat a történeteket és rajzokat tartalmazza, amelyek örök érvényű alkotássá tették a Spawnt. Benne Whilce Portacio művészete mellett izgalmas történeteket találhatunk az Ivadék megteremtőjétől, Todd McFarlane-től és Brian Holguintől, akik régi kedvencek és új gonosztevők összecsapását tárják elénk.
A Spawn: Az ivadék sorozat jelen kötete tizenhat, magyar nyelven most először olvasható Spawn-történetet tartalmaz vadonatúj formátumban, köztük a történelmi 200. részt is. Mellettük eredeti borítókban és a kulisszák mögé bepillantást nyújtó tartalomban gyönyörködhet az olvasó.

Eredeti megjelenés: Spawn #185-#200 (2008-2011)

További információk

Tömeg 0,5 kg
Csomagolás

Bontott csomagolás

Brand

infinity

Ivadek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Infinity – Spawn 23. kötet” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük