Újkori Mozaik 32. – hibás számozás – (szépséghibás)

Használt képregény

2.000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: AF-UJMOZAIK-32 Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak kopások a borítón, hátlapon és a gerincen is. Ritkább esetben apró firkálás, átrajzolás nyom. Ennek ellenére igyekszünk mindig a legjobb minőségben kínálni. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk. Jelzésednek megfelelő minőségben igyekszünk teljesíteni a rendelést.

A kiadványon hibásan 30. szám szerepel, de ez a 32. szám!

Abrafaxe Kiadó
2004
Szín: színes
Formátum: puhaborítós
Méret: Füzet 165 x 235
Oldalszám: 36
ISBN: 1587-5407

Tartalom
Az 1990-es megszűnés után 2001. októberétől újra folyamatosan jelenik meg minden hónapban a magyar nyelvű Mozaik, sőt ezeken felül könyvek, gyűjtői sorozat (a megszűnéstől az újraindulásig pótolandó a kimaradt példányokat), Digedag sorozat és az Abrafax könyvek is színesítik a honi Mozaik palettát. De sajnos ez a sorozat sem bírta túl sokáig, mert 2010-ben megszűnt.

  • A felkelők szigete

A magát istenek küldöttének nevező Skrotonos állam-csínnyel megkaparintotta a hatalmat Egyiptomban. A nagy felfordulásban, Abrax és Califax szem elől vesztették Brabaxot, aki a megbuktatott királynővel, Nofretetevel és Szibillával, a látnokkal megszökött a fővárosból. Azóta sincs semmi hír felőlük.
Kimáshnak, az Echnaton alapította Aton kultusz egyik fiatal papjának, a Skrotonost szolgáló Amun-hívők hatalomátvétele után számolnia kellett azzal, hogy elfogják. A három manó már Egyiptomba érkezésekor összebarátkozott vele. Mellesleg Kimásh legalább annyira szerelmes volt Szibillába, mint Brabax.
Phizimakhosz már akkor Skrotonost segítette, amikor az még a delfi jósda főpapja volt. Ők ketten, a három manóval együtt egy piramis belsejében időalagútba kerültek, és a csaknem ezer évvel korábbi Egyiptomba érkeztek. Skrotonosnak itt sikerült az, amit saját korában, Görögországban nem tudott elérni: megszerezte a hatalmat az egész ország felett.

Eredeti megjelenés: Mosaik 249 (1996)

További információk

Tömeg 0,2 kg

Brand

Abrafaxe

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Újkori Mozaik 32. – hibás számozás – (szépséghibás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük