Spawn 21. kötet – ÚJ (szépséghibás)

Új képregény

5.000 Ft

Készleten

Cikkszám: SPAWN-21-S Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak kopások a borítón, hátlapon és a gerincen is. Ritkább esetben apró firkálás, átrajzolás nyom. Ennek ellenére igyekszünk mindig a legjobb minőségben kínálni. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk. Jelzésednek megfelelő minőségben igyekszünk teljesíteni a rendelést.

ivadek.hu / Infinity Kiadó
2021
Szín: színes
Formátum: keményborítós
Méret: Egyedi 172 x 262
Oldalszám: 408
ISBN: 978-615-5982-14-9

Tartalom
A legendás író és rajzoló, Todd McFarlane a Spawn sorozattal egy ikonikus antihőst szabadított a világra, és minden idők legsikeresebb független képregényfolyamát indította el.
Spawn, az ivadék egyetlen más hőshöz sem hasonlítható. Al Simmons kormányzati ügynökkel a saját emberei végeztek. Feltámadva a pokol legmélyebb bugyraiból a Spawn nevű harcosként tér vissza a Földre, és őrzi New York elhagyott sikátorait. Saját múltját kutatva megküzd az őt feltámasztó sötét erőkkel, különös ellenségekkel találja szemben magát, és valószínűtlen szövetségesekre lel. Miközben megtanulja kordában tartani új szuperképességeit, lassanként teljességében megérti mindazt, ami visszahozta őt az élők sorába – és mindazt, amit maga mögött hagyott a Földön.

A Spawn: Az ivadék 21. kötete azokat a történeteket és rajzokat tartalmazza, amelyek örök érvényű alkotássá tették a Spawnt. Benne Philip Tan rajzoló művészete mellett izgalmas történeteket találhatunk David Hine írótól, aki régi kedvencek és új gonosztevők összecsapását tárja elénk.

A Spawn: Az ivadék sorozat jelen kötete tizenöt, magyar nyelven most először olvasható Spawn-történetet tartalmaz vadonatúj formátumban, amelyek mellett eredeti borítókban gyönyörködhet az olvasó.

Eredeti megjelenés: Spawn #150-#164 (2005-2007)

További információk

Tömeg 0,5 kg
Csomagolás

Bontott csomagolás

Brand

infinity

Ivadek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Spawn 21. kötet – ÚJ (szépséghibás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük