Dűne – Atreides ház 2. kötet (sérült)

Használt képregény

2.000 Ft

Elfogyott

Cikkszám: GABO-1-H-S Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak erősebb kopás, kisebb sérülés a borítón, hátlapon és a gerincen is. Néha firkálás, átrajzolás nyom kívül, belül. A kiadvány olvasható és olvasóknak ajánljuk kedvezőbb áron. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk.

Gabo Kiadó
2022
Oldalszám: 112
Formátum: keménytáblás
ISBN 9789635662692

Tartalom
A LENYŰGÖZŐ DŰNE hivatalos előzménye folytatódik…
Leto Atreides egy kitörni készülő lázadásról ad hírt Ix urainak, akik azonban döntéseikkel a bolygó minden lakóját veszélybe sodorják. Shaddam koronaherceg ármánya pedig ezzel beérni látszik…
Eközben Pardot Kynes édeni álma a virágzóvá tett sivatagbolygóról terjedni kezd a Dűne őslakói, a fremenek között, akikben azonban gyanú ébred, milyen motivációk is hajtják a császári planetológust… és hogy valóban képes-e véghez vinni nagyszabású terveit.

A New York Times bestseller-regény, a Dűne: Atreides-ház először jelenik meg képregényként Brian Herbert és Kevin J. Anderson tolmácsolásában, akik az eredeti Dűne alkotójának, Frank Herbertnek a jegyzetei alapján írták meg az alapanyagul szolgáló könyvüket, illusztrátorként pedig Dev Pramanik (Paradiso) közreműködött. Jelen gyűjtemény a Dűne: Atreides-ház 5-8. füzetét tartalmazza.

További információk

Tömeg 0,2 kg

Brand

Gabo

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dűne – Atreides ház 2. kötet (sérült)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük