Az óriások árnyéka kalandkönyv (Ian Livingstone) – ÚJ

Új könyv

5.500 Ft

Készleten

Leírás

Chameleon Comix Kiadó
2023
formátum: puhaborítós
oldalak száma: 232
ISBN/ISSN: 9786158227131

Tartalom
Versenyt futva az idővel neked kell meglelned az egyetlen személyt, aki tudja, hogyan győzhető le a gonosz. De vajon hol él ez az illető? Egész biztos, hogy segíteni fog?

A Tűzhegy mélyéről előkerül egy ősi ereklye. Gonosz mágiája rászabadít a világra négy vasóriást, hogy azok elpusztítsanak mindent, ami csak az útjukba kerül. Allansia-szerte rémült városlakók és falusiak fogják menekülőre az életüket féltve, mert attól tartanak, semmi sem állíthatja meg a gigászi teremtményeket. Tényleg legyőzhetetlenek a vasóriások? Vagy pont te leszel az, aki megtalálod a módját, miként lehet elpusztítani őket? Életerő pontjaid sose fogyjanak el!

Ezúttal a Fighting Fantasy széria 40. évfordulójára írt, új Ian Livingstone-kalanddal folytatódik az idehaza is nagy népszerűségnek örvendő játékkönyv-sorozat, melynek kötetei 1982 óta 30 országban jelentek meg és 20 millió példányban keltek el. Az óriások árnyéka borítóját és hangulatos fekete-fehér képeit a tehetséges brit illusztrátor, Mike McCarthy készítette el, aki korábban olyan videójátékok látványvilágán dolgozott, mint a Fable-trilógia és a Fable Legends.

További információk

Tömeg 0,5 kg
Csomagolás

Nincs

Brand

Chameleon Comix

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az óriások árnyéka kalandkönyv (Ian Livingstone) – ÚJ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük