A ​halál seregei (Ian Livingstone) – ÚJ

Új könyv

5.500 Ft

Készleten

Leírás

Chameleon Comix Kiadó
2024
formátum: puhaborítós
oldalak száma: 208
ISBN: 9786158227148

Tartalom
Félig játék, félig könyv! A főhős TE vagy! Vajon TE leszel az, aki képes legyőzni az élőholtak rémálomba illő seregét? Életerő pontjaid sose fogyjanak el!
Agglax, az Árnyékdémon túlvilági harcosok egész armadáját gyűjtötte össze, hogy meghódítsa velük Allansiát. Több mint 200 veterán zsoldossal indulsz útnak Fangból kelet felé, hogy szembe nézz a félelmetes ellenséggel. Csakhogy az Árnyékdémon nem ebből a világból való, és különleges erővel kell rendelkezned ahhoz, hogy elpusztíthasd. Ám minél több időt töltesz el ennek a különleges erőnek a felkutatásával, Agglax serege annál hatalmasabb lesz…

Ezúttal Ian Livingstone egyik régi klasszikusa, a Bajnokok Próbája 1988-ban megírt folytatása, A halál seregei következik a Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendő Fighting Fantasy sorozatban, melynek kötetei 1982 óta 30 országban jelentek meg és 20 millió példányban keltek el. A kötet fekete-fehér rajzait Nik Williams készítette, a hangulatos borítófestmény pedig a 2021-ben elhunyt legendás brit illusztrátor, Chris Achilleos munkája.

További információk

Tömeg 0,5 kg
Csomagolás

Nincs

Brand

Chameleon Comix

NONVIP

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A ​halál seregei (Ian Livingstone) – ÚJ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük