Tedd magad hasznossá! Az élet hét szabálya (Arnold Schwarzenegger)

Használt könyv

5.500 Ft

Csak 1 maradt készleten

Leírás

Libri Kiadó
2023
Formátum: keményborítós
Oldalak száma: 232
ISBN: 9789636042127

Tartalom
Nincs életcélod? Vagy van, de nem tudod, hogyan valósítsd meg?
Ha betartod Arnold Schwarzenegger hét szabályát, te is gyökeresen megváltoztathatod az életed.
A világ legnagyobb testépítője. A világ legjobban fizetett filmsztárja. Kalifornia egykori kormányzója. Schwarzenegger élete kivételes sikertörténet: egész életében tisztán látta maga előtt a céljait, és keményen meg is dolgozott értük. Eredményeit nyitottságának, jó problémamegoldó képességének és kitartásának köszönheti.
Ebben a szókimondó és inspiráló kötetben Schwarzenegger összegyűjtötte azokat az eszközöket, amelyek sikerre vezethetnek bennünket, bármilyen jövőt is álmodtunk meg magunknak. Meglátásait lenyűgöző személyes történetekkel, saját sorsfordító sikereivel és súlyos kudarcaival támasztja alá.
Fő üzenete, hogy ha értelmes és boldog életet szeretnél élni, nincs más dolgod, mint hogy tedd magad hasznossá. Veselkedj neki a munkának, légy kitartó, nyitott, és tudd: csak magadra számíthatsz, a munka rajtad áll.
,,A világ legboldogabb és legsikeresebb emberei minden tőlük telhetőt elkövetnek azért, hogy elkerüljék a rossz döntéseket, amik összezavarják a dolgaikat, és eltávolítják őket a céljaiktól… Az egyetlen különbség köztük és köztünk, köztem és közted, bármely tetszőleges két ember között a jövőképünk tisztasága, a megvalósításához szükséges terv erőssége és a képesség annak elfogadására, hogy csak és kizárólag rajtunk múlik, lesz-e ebből a jövőképből valóság.”

További információk

Tömeg 0,25 kg
Csomagolás

Nincs

Brand

Libri

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tedd magad hasznossá! Az élet hét szabálya (Arnold Schwarzenegger)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük