Alfa különszám 1988. (Conan) (sérült)

Használt képregény

2.000 Ft

Elfogyott

Cikkszám: ALFA-1988-K1-S Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak erősebb kopás, kisebb sérülés a borítón, hátlapon és a gerincen is. Néha firkálás, átrajzolás nyom kívül, belül. A kiadvány olvasható és olvasóknak ajánljuk kedvezőbb áron. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk.

Interpress / Nemzetközi Újságíró Szervezet Kiadó
1988
Szín: színes
Formátum: puhaborítós
Méret: 22 cm x 23 cm
Oldalszám: 190

Tartalom
Az Alfa magazin a Nemzetközi Újságíró Szervezet gyermekmagazinjaként jelent meg az Interpress Magazin (IPM) mellékleteként. 1979. februárjától 1990-ig működött.
Az IPM szerkesztősége hosszú időn át tervezett egy „mini IPM” jellegű újságot, melyet gyermekek számára szándékoztak készíteni. Amikor a Nemzetközi Újságíró Szervezet úgy döntött, hogy 1979-ben több nyelven megjelenő gyermekmagazint ad ki, a magyar szerkesztőség elsőként publikálta az Alfa magazint Magyarországon. 1978 decemberében jelent meg egy mintaszám, majd 1979 februárjától minden második hónapban jelent meg a lap, amely az Athenaeum Nyomdában, rotációs mélynyomással készült.1990-ben formátumot váltott, nagy alakban folytatódott 2 szám erejéig, végül 1990-ben jelent meg az utolsó száma.
Legendás képregények jelentek meg lapjain: Asterix, Willám Will (Lucky Luke), Leonardo és egyéb történelmi képregények (az amerikai polgárháborúról, a második világháborúról).

További információk

Tömeg 0,25 kg
Csomagolás

fólia

Brand

Interpress

Nemzetközi Újságíró Szervezet

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alfa különszám 1988. (Conan) (sérült)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük